Wellness genieten

Een wellness arrangement is een cadeau waarmee je nooit de plank mis slaat. Het is een unieke manier om iemand te verrassen met échte verwennerij. Van een ontspannende massage tot een heuse beauty gezichtsbehandeling: het kan allemaal. Het mooie aan een wellness arrangement is dat je het eenvoudig cadeau kunt doen middels een shop wellness bon. Dit betekent dat je als ontvanger de vrije keuze hebt om een behandeling te boeken op een tijd en plek wanneer het uitkomt. Door de lange geldigheid van deze wellness cadeaubonnen is er altijd wel een dag of avond te vinden waarop de wellness bon verzilverd kan worden.

Wellness cadeau

Een wellness cadeaubon is een geschenk dat absoluut gewaardeerd wordt. Vooral dames zijn gecharmeerd van een gratis saunabezoek, beautybehandeling of andersoortige wellness behandeling of uitje. Even alle stress van het dagelijks leven achterlaten en ultiem genieten van een ontspannende massage of een ander verwenmoment. Doordat wellness een zeer brede term is, zijn er ook talloze verschillende activiteiten te boeken met een dergelijke bon. Het kan zelfs extreem luxe, met een geheel verzorgd wellness weekend!

Eenvoudig te gebruiken

Een groot voordeel is dat een wellness cadeaubon ontzettend eenvoudig te gebruiken is. Per bon staat vermeld hoe de boeking kan worden gemaakt. Bij sommige wellness bonnen is het noodzakelijk om de cadeaukaart eerste te activeren via internet, maar soms is het ook al voldoende om te bellen en een afspraak te maken, waarna de bon ter plekke kan worden ingeleverd als betaalmiddel.

Sauna cadeau? Beautybehandeling cadeau? Massage cadeau? Zoek niet verder, maar laat de ontvanger zelf een keuze maken met een van de wellnessbonnen!