Blux Box

Blux box

Ben je op zoek naar een cadeautje voor een echte beauty liefhebber? Vind je het lastig om een uniek geschenk te bedenken? We helpen je graag, want de Blux Box is waarschijnlijk precies wat je zoekt! Wanneer je de Blux Box cadeau doet, dan zal de ontvanger 4 tot 6 beautyproducten ontvangen in een feestelijke box. Deze producten zijn miniaturen en/of full size producten van uitsluitend vooraanstaande merken.

Geselecteerd door Mari van de Ven

Één van Nederland's bekendste Hair & Beauty stylists, Mari van de Ven, is verantwoordelijk voor de inhoud van de Blux Box. Je kunt er dus op vertrouwen dat er alleen topkwaliteit cosmetica producten in de box zullen verschijnen. Tevens maakt de ontvanger van de box óók nog eens kans op een Golden Ticket. Met dit ticket ontvang je een complete make-over van Mari van de Ven.

Blux Box cadeau

Het fijne aan een Blux Box is dat je iemand niet alleen voor één keer blij kunt maken, maar wellicht zelfs meerdere keren. Het is namelijk ook mogelijk om een (mini) abonnementje cadeau te geven. Dit betekent dat de ontvanger 1, 3, 6 of 12 maanden lang een Blux Box ontvangt. Élke maand zitten er weer geweldige producten in de box, iets waar menig beauty liefhebben absoluut blij mee zal zijn! Er kan kennis gemaakt worden met nieuwe high-end producten die een behoorlijke waarde vertegenwoordigen, soms zelfs €100,- of méér!

Terug naar overzicht